sâmbătă, 4 februarie 2012

Actrite care nu vor sa se mai vada in oglinda. Vezi imaginile in care aproape ca nici ele nu se pot recunoaste

Cand au intrat in showbiz, erau fresh si in plina forma. Celebritatea le-a schimbat insa si le-a distrus fizic.
Actrite care nu vor sa se mai vada in oglinda. Vezi imaginile in care aproape ca nici ele nu se pot recunoaste

MadonnaCa sa fie in forma maxima si sa se mentina tanara, regina pop a tras la greu de fiare, iar rezultatele sunt catastrofale - dintr-o femeie gratioasa s-a transformat intr-o diva musculoasa.



Janet JacksonPe langa lupta de a fi mereu in topurile muzicale, a dus si o continua lupta cu kilogramele in plus. Gurile rele spun ca ar lua steroizi ca sa se mentina in forma. Ceea ce nu este atat de SF, avand in vedere ca are o musculatura de culturist. Ca sa nu mai piarda din nou lupta cu kilogramele, Janet a devenit aproape o maniaca a fitnessului.




Kirstie AlleyIn tinerete, era o femeie sexy si carismatica. Pe masura ce au trecut anii insa, Kirstie a acumulat kilogram cu kilogram si a ajuns obeza. Acum, a mai slabit, insa lupta cu kilogramele in plus continua.


Tara ReidIn urma cu 10 ani, orice tanara si-ar fi dorit sa arate ca Tara Reid. Blonda care facea furori in American Pie (Placinta Americana) avea un corp de vis, un zambet cuceritor si niste ochi albastri seducatori. Intre timp insa, nu i-a mai ramas din toate astea decat parul blond: a ajuns piele si os, zambetul nu mai are acelasi farmec, iar ochii si-au pierdut din stralucire.


Melanie Griffith
A fost o femeie superba, insa pielea ei s-a degradat groaznic din cauza substantelor de care a abuzat. Sotia lui Antonio Banderas a fost dependenta de alcool si a fost internata de mai multe ori in clinici de specialitate.

Whitney Houston
A luat-o pe urmele fostului sot, Bobby Brown, cu drogurile, si este de nerecunoscut! Si, mai nou, zvonurile spun ca ar fi leftera. Sa speram ca-si revine.


Meg Ryan
A devenit o impatimita a operatiilor estetice, care au cam inceput sa o desfigureze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu