sâmbătă, 4 februarie 2012

Dupa ce a depus eforturi incredibile pentru a slabi, s-a ingrasat la loc. Cum a pierdut Clare Nasir din nou controlul

Clare Nasir, prezentatoarea rubricii Vremea de la un post tv britanic, s-a ingrasat enorm dupa prima sarcina. Vedeta a inceput sa practice sesiuni intense de sport sub indrumarea unui antrenor personal si, cu multe eforturi, a reusit sa ajunga la o silueta impecabila. Minunea nu a durat insa foarte mult.
Dupa ce a depus eforturi incredibile pentru a slabi, s-a ingrasat la loc. Cum a pierdut Clare Nasir din nou controlul

La 4 luni de la nastere, Clare Nasir arata deja incredibil. Ea a vrut sa demonstreze lumii intregi ca poate sa dea jos kilogramele acumulate in perioada sarcinii. ¨Am vrut sa slabesc repede, dar sanatos. In doar patru luni, am reusit sa dau jos aproape 20 de kilograme si 12 cm din talie"


Ea si-a scos si un DVD de fitness, in care indruma toate femeile sa scape de kilogramele in plus. La un an dupa insa, ea a fost surprinsa la plaja cu kilograme noi in plus, semn ca nu a reusit sa se mentina.
"Este o greutate mai realista. Intr-un fel, e mai greu sa te mentii decat sa slabesti", s-a scuzat ea.
Dieta ei nu s-a oprit aici: Clare Nasir mananca 6 mese pe zi, dintre care multe sunt salate, si doar in weekenduri isi face poftele.
"E o lupta continua si, dupa ce am muncit atat de greu sa scap de kilogramele in plus, nu vreau sa ma intorc la situatia initiala", a mai spus ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu