miercuri, 1 februarie 2012

Are 47 de ani si arata incredibil. Vezi de ce toti barbatii se uitau dupa Courtney Cox la aceasta filmare

Vedeta a facut furori ieri pe platourile de filmare cu o rochie alba, plisata, cu un decolteu extrem de generos.
Are 47 de ani si arata incredibil. Vezi de ce toti barbatii se uitau dupa Courtney Cox la aceasta filmare

„Cougar Town”, serialul care a readus-o in atentia publicului pe Courtney, va reveni din 14 februarie pe micile ecrane. Ca atare, actrita a revenit la munca alaturi de partenerul ei din film, Josh Hopkins.
Rochita alba, à la Marylin, purtata de Courtney, a facut toti barbatii de pe platou sa-si suceasca capetele, iar Josh nu si-a putut lua mainile de pe ea nici dupa ce camerele de filmat s-au oprit.
Producatorii serialului au anuntat ca fostul sot al lui Courtney, David Arquette, va aparea si el in serial. Daca combinam acest lucru cu silueta provocatoare a actritei si atentia de care se bucura Courtney din partea celorlalti protagonisti ai serialului, credem ca rezultatul va fi un cocteil Molotov.
Desi actrita arata incredibil la 47 de ani, spune ca ii e teama de procesul de imbatranire. „Batrinetea nu este prietena nimanui”, s-a lamentat ea.
„Acum o secunda eram cea mai tinara persoana de pe platourile de filmare, iar acum sint cea mai batrina”, spune Courtney Cox citata de site-ul ContactMusic.
„Sint atit de batrina incit ma dor incheieturile in momentul cind stau picior peste picior mai mult timp. Imi trebuie ochelari ca sa ma uit la televizor, la un film, sa lucrez la calculator, sau sa citesc”, mai spune actrita intrebindu-se retoric cum a putut sa imbatrineasca atit de mult fara ca macar sa bage de seama.
In afara de problema varstei care nu are nici o solutionare in afara de aceea de a accepta realitatea asa cum este, Courtney Cox mai are o frustrare. Actrita, care a interpretat 10 ani rolul Monicai Geller, a marturisit revistei „Emmy” ca a suferit foarte mult ca, dintre toti protagonistii serialului, ea a fost singura care nu a primit o nominalizare la PrimeTime Emmy.
„Ego-ul meu a fost foarte ranit. Cind toti, in afara de mine, au primit nominalizari la acest premiu nu m-am simtit deloc bine”, mai spune actrita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu