sâmbătă, 4 februarie 2012

Cele mai lucrate corpuri din showbiz. Aparitiile in bikini care ne-au lasat mute de admiratie si pline de invidie :)

Sunt invidiate de femei si admirate de barbati. Divele cu cele mai frumoase corpuri de la Hollywood depun mari eforturi ca sa aiba astfel de forme: unele petrec ore in sir la sala, altele mananca numai verzituri, iar cele mai lenese apeleaza la chirurgii esteticieni. Iata ce vedete din showbizul international ne-au impresionat la inceput de an cu siluetele lor.
Cele mai lucrate corpuri din showbiz. Aparitiile in bikini care ne-au lasat mute de admiratie si pline de invidie :)

Rita Rusic
Are 51 de ani, doi copii si un iubit tinerel, a carui datorie este sa ii faca toate poftele. Este vorba, desigur, despre Rita Rusic, femeia care a facut cariera in lumea filmelor in Italia. Acum se rasfata la plaja in bratele tanarului ei iubit, fiind admirata si invidiata de tovarasele ei de...bronzat :)

Rita Rusic si-a inceput cariera ca si cantareata, apoi si-a facut si debutul in actorie in filmul Attila The Scourge of God, in 1982.
Dupa ce si-a cunoscut primul sot, actorul si politicianul Vittorio Cecchi Gori. a hotarat sa treaca in spatele camerelor si sa se faca producator. De atunci a produs peste 60 de filme. In ultimii ani este mai mult mediatizata pentru felul in care arata.

Jennifer Nicole Lee si-a facut un nume in fitnessul international - nu ca ar castiga vreo competitie in domeniu, insa a lansat zeci de DVD-uri cu exercitii fizice si diete pentru un stil de viata sanatos. Avand in vedere felul in care arata si cat de mult a reusit sa slabeasca, cine nu ar crede-o pe cuvant?

Jennifer are 35 de ani si a devenit celebra dupa ce si-a schimbat radical stilul de viata - a slabit 35 de kilograme dupa ce a nascut doi copii si a devenit o fanatica a fitnessului.

Dupa ce a slabit, Jennifer Nicole Lee a fost incoronata Miss Bikini America, a devenit o celebritate in lumea fitnessului si a lansat cateva carti pentru cei pasionati de acest domeniu.
Aida Yespica

Are 29 de ani si un baiat de 3 ani, dar timpul pare ca sta in loc pentru ea.La aproape 10 ani de la castigarea titlului de Miss Venezuela, Aída Yéspica isi pastreaza corpul de regina a frumusetii.
Geri Halliwell
Cantareata a trecut insa prin probleme grave de alimentatie inainte de a-si gasi echilibrul. Robbie Williams a fost cel care a ajutat-o: "Mi-a salvat viata! Am fost la un pas de moarte. Eram bulimica, cantaream 44 de kg si Robbie m-a sfatuit sa ma internez intr-o clinica de specialitate", a dezvaluit Geri.

“Am avut mari probleme de alimentatie, insa acum mananc normal. Sunt mama si vreau sa fiu un exemplu pentru fiica mea. Nu mai tin regim, dar mananc sanatos si echilibrat. Ma tonifiez prin mult mers pe jos, yoga si jogging”, a explicat Geri.
Victoria Silvstedt a fost Miss Suedia, insa a devenit celebra dupa ce a pozat in Playboy. Acum are 38 de ani si niste forme de invidiat.

Brooke Burns si-a pastrat formele cu care innebunia milioane de barbati in serialul Baywatch, in care a jucat la inceputul anilor '90.

Stephanie Seymour nu pare ca ar avea 43 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu