joi, 2 februarie 2012

Justin Bieber si-a scos bijuteriile la plaja

Justin Bieber este unul dintre cei mai ocupati adolescenti din lume, insa acesta gaseste timp si pentru distractiile necesare varstei lui. Prin urmare, cantaretul a fost fotografiat pe plaja din Miami, alaturi de prietenul sau cel mai bun, Ryan Butler.
Justin Bieber si-a scos bijuteriile la plaja - FOTO

Se pare ca Justin isi doreste sa devina un trendsetter in materie de vestimentie pentru plaja, avand in vedere tinuta neobisnuita pe care a afisat-o recent. Canadianul a optat pentru jeans si un maiou de culoare rosie, pe care le-a asortat cu sosete lungi, albe, tenesi rosii si o caciula neagra. Outfit-ul vedetei a fost completat cu bijuterii din aur: cercei, un lant lung si o bratara. La toate acestea a adaugat ochelari de soare de mari dimensiuni. Paparazzi nu au ratat o ocazie de asemenea anvergura si au prins totul in imagini.
Zilele trecute, cantaretul a postat pe Twitter un mesaj in care isi cerea scuze pentru ca nu a putut sa faca poze cu fanii, care l-au asteptat pe aeroportul din Franta. Justin a explicat motivul care l-a determinat sa se grabeasca, pentru ca vedeta nu doreste ca incidentul sa fie interpretat gresit.
“Vreau sa lamuresc o situatie care este foarte importanta pentru mine. Zilele trecute am fost inconjurat de multa lume in timp ce ma aflam in aeroport. Urasc spatiile mici si simteam nevoia sa scap din acel loc, de aceea am alergat spre poarta de imbarcare. Pe internet apare un videoclip cu mine in timp ce alergam, insa nu apare si multimea. Nu as fugi niciodata de fanii mei si daca am lasat aceasta impresie, imi cer scuze”, a scris Bieber pe Twitter.
Iti place tinuta lui Justin Bieber?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu