joi, 2 februarie 2012

Rusinea este cuvantul de baza pentru Demi Moore. Detaliul care a facut-o de ras in fata intregii lumi

Demi Moore trece prin cea mai urata perioada din viata sa. Totul a inceput cand fostul sot, Ashton Kutcher, a umilit-o inseland-o cu o tanara blonda chiar in ziua aniversarii nuntii lor. Starea ei de sanatate s-a inrautatit treptat, pana a ajuns sa cedeze fizic si psihic si sa fie internata de urgenta la spital.
Rusinea este cuvantul de baza pentru Demi Moore. Detaliul care a facut-o de ras in fata intregii lumi

Demi Moore a fost luata cu ambulanta la spital, dupa ce a facut o criza de epilepsie. Situatia este insa si mai grava: actrita este tratata de anorexie si de abuz de medicamente. Acum, apar noi detalii despre eveniment.
A fost publicata inregistrarea apelului la serviciul de ambulanta si s-a aflat ce substanta a inhalat Demi de i-a provocat colapsul.

Se pare ca actrita nu mai poate sa rada decat cu ajutorul protoxidului de azot, de care a si facut exces in acea seara.
Acesta este supranumit si gaz ilariant deoarece este de tip narcotic si in cantitati mici provoaca ras, buna dispozitie, o usoara betie. In cantitati mari insa, este periculos. Consumat in contitati mai mari, duce la narcoza, cefalee, ameteli, delir, halucinatii, asfixie, hipotensiune.
O sursa din anturajul lui Demi a spus ca actrita se simte foarte umilita si din cauza detaliilor foarte picante care au fost facute publice de fostul sot, cum ar fi poza de mai jos. "Demi este o persoana care tine foarte mult la intimitatea ei. Este foarte jenata."

Acum, nu stim ce e mai penibil pentru imaginea ei: ca apeleaza la substante periculoase pentru a se binedispune, ca sufera de anorexie si nu vrea sa recunoasca asta, ca se indoapa cu medicamente sau ca se fotografiaza in oglinda in costum de baie. Cert este ca speram sa treaca si peste asta si sa invie din propria cenusa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu