duminică, 5 februarie 2012

Penibile, amuzante sau emotionante – vezi cele mai simpatice fotografii postate de vedete saptamana aceasta pe Twitter

Actritele, modelele si cantarele au avut motive de petrecere din plin in aceasta saptamana si au impartasit momentele importante din viata lor, ca de obicei, cu fanii de pe Twitter.
Penibile, amuzante sau emotionante ndash; vezi cele mai simpatice fotografii postate de vedete saptamana aceasta pe Twitter

Petrecaretele

Sofia Vergara s-a pozat impreuna cu Meryl Streep si Glenn Close la Screen Actors Guild (SAG) Awards si a uploadat repede imaginea pe Twitter cu textul „Poza mea favorita din noaptea asta!!!”.
La piscina

Selena Gomez a postat o imagine in care statea la soare impreuna cu cateva prietene, toate in costum de baie. „Mexic a fost incredibil... #ziuafetelor” a scris ea.
Toti ochii pe...parul ei

Sub pretextul ca si-ar fi vopsit parul intr-o nuanta mai deschisa, Kim Kardashian a postat pe 31 ianuarie mai multe fotografii pe Twitter, in care le cere fanilor sa-i spuna daca le place noua ei culoare de par. Faptul ca poarta doar un sutien este, bineinteles, pur intamplator.
Cina in familie

Viitoarea mamica Alessandra Ambrosio a luat cina pe 31 ianuarie cu fiica ei, Anja, si cativa prieteni apropiati. Nu-i asa ca e reconfortant sa vezi si vedete care se bucura de lucrurile simple?
Limbajul trupului

Ashley Tisdale a reinterpretat clasica poza in oglina, lansadu-se pozata cu spatele la ea, purtand o rochie neagra, sexy, si o pereche de ciorapi peste genunchi. „#jocderoluri” a scris ea. Noi zicem ca e cautare disperata a atentiei, dar daca spui tu...
Printesa in albastru

Kaley Cuco, simpatica blonda din „The Big Bang Theory” a postat o imagine in care se pregateste sa plece la premiile SAG impreuna cu sora ei. Nu-i asa ca e adorabila?
Nimic nou sub soare

O noua imagine menita sa socheze marca Rihanna a aparut pe Twitter vineri. Printesa pop s-a fotografiat cu noua culoare de par, un blond-pai, in timp ce nu poarta nimic in partea de sus a bustului. Explicatia pentru aparitia ei, hm, sumara? Simplu: „Inapoi la munca, prima coperta a anului!!! #ELLE”.
Gata pentru pictorial

Top modelul Bar Rafaeli a postat o imagine cu ea la coafor, in timp ce se pregatea pentru o sedinta foto. Ce inseamna sa fii multifunctionala!
In mijlocul fanilor

„Imi va fi dor de tine, Manila!” a scris Katy Perry pe Twitter, postand aceasta imagine, in mijlocul fanilor iubitori.
Pitipoance de top

Poti sa fii tu ingeras Victoria’s Secret, tot nu arati bine cu botic, Candice Swanepoel! Fotomodelul a postat imaginea de mai jos pe 29 ianuarie, in care apare in St. Barts, alaturi de topmodelul namibian Behati Prinsloo.
Zana maseluta

Jessica Simpson nu mai stie cum sa atraga atentia. Probabil plictisita, cantareata a postat imaginea de mai sus pe 29 ianuarie, insotita de textul „M-am trezit si arat de parca zana injectiilor in buze m-ar fi vizitat azi-noapte! Asa incepe sa arate fata gravidelor? Yikes!”. Noi spunem ca seamana mai degraba a injectie cu colagen sau cu acid hialuronic decat a munca unei zane.
Recunoasterea meritelor

Elizabeth Banks, simpatica actrita din serialul „30 Rock” a postat pe 28 ianuarie o poza in care si-a prezentat make-up artistul. „A venit momentul sa o cunoasteti pe (grozav de talentata) doamna care ma face sa arat dragut in fata camerei.”
Sa n-o mai recunosti!

Se pare ca e la moda sa te pozezi cu cei care se ocupa de imaginea ta. Kristen Stewart, starul din „Twilight”, a facut o poza cu Charlotte Tilbury, make-up artistul care a machiat-o pentru un pictorial Vanity Fair.
Nicaieri nu-i ca acasa
q
Ingerasul Miranda Kerr s-a fotografiat la incheierea premiilor industriei cinematografice australiene AACTA, impreuna cu o prietena. „O noapte minunata pentru filmul si televiziunea australiana”, s-a entuziasmat ea.
La plaja

Courtney Cox si Busy Philipps lucreaza de zor pe platourile de filmare de la „Cougar Town”, dar au luat o binemeritata pauza pentru a se fotografia impreuna.
Inainte de live

Rachel McAdams a fost invitata, iar Daniel Radcliffe a fost co-prezentator la emisiunea „Live! With Kelly”. Ne place cum a crescut micul Harry Potter. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu