duminică, 5 februarie 2012

Demi Lovato, atitudine seducatoare intr-un pictorial inedit

Cantareata Demi Lovato a pozat pentru fotograful profesionist Tyler Shields, cel care isi alege modele pe spranceana pentru sedintele sale foto. Imaginile o ilustreaza pe artista in ipostaze sexy si seducatoare si scoate in evidenta faptul ca Demi Lovato s-a maturizat atat fizic, cat si spiritual.
Demi Lovato, atitudine seducatoare intr-un pictorial inedit GALERIE FOTO
Tyler Shields a marturisit pentru Daily Mail ca i-a placut sa lucreze cu Demi si ca sedinta foto a fost un succes. “Am avrut sa arat o noua fateta a lui Demi. Ea este o femeie acum”, a spus fotograful.
Cantareata in varsta de 19 ani a postat o poza din pictorial si pe contul ei Twitter, sexualitatea ei fiind dezvaluita intr-o fotografie in care aceasta apare doar in prim plan si are o acadea in mana. Sedinta foto a avut loc in casa fotografului.
Laudele lui Tyler la adresa vedetei nu s-au incheiat aici, acesta precizand ca Demi este foarte creativa si ca se vede ca a trecut prin lucruri grele. “Demi a avut o viata grea si ea stie ca intotdeauna exista doua parti ale problemei. Ii place mult sa creeze. Este o fata fantastica, dulce si este foarte usor sa lucrezi cu ea”, a adaugat Tyler.
Printre celebritatile care au trecut prin obiectivul aparatului de fotgrafiat al lui Tyler Shields se numara Mischa Barton, Diana Agron si Lindsay Lohan
Daca vrei sa vezi mai multe fotografii, click http://www.tylershields.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu