sâmbătă, 4 august 2012

A venit si randul ei sa straluceasca: a slabit si arata spectaculos! Khloe nu mai poarta eticheta de cea mai corpolenta membra a familiei Kardashiahn

Khoe Kardashian se simte din nou excelent in pielea ei. Dupa ce in ultimii ani a dus o lupta continua impotriva kilogramelor in plus si a fost mereu in umbra surorilor sale mult mai sexy, acum este si randul ei sa straluceasca.
A venit si randul ei sa straluceasca: a slabit si arata spectaculos! Khloe nu mai poarta eticheta de cea mai corpolenta membra a familiei Kardashiahn

La 28 de ani, Khloe Kardashian este aproape de silueta pe care si-a dorit-o intotdeauna. La cele mai recente evenimente mondene la care a participat, Khloe a impresionat cu picioarele ei suple si cu talia mult mai subtire ca de obicei. Imbracata complet in alb, intr-o fusta mini si pantofi Loboutin, Khloe pare mult mai increzatoare in atuurile sale fizice.
Acum Khloe nu va mai trebui sa traiasca momente penibile cum au fost cele in care ziaristii au intrebat-o daca este insarcinata, din cauza kilogramelor in plus. "Nu sunt insarcinata! Sunt doar...grasa!", le-a raspuns aceasta. "Intotdeauna am avut fluctuatii de greutate. Intotdeauna ma lupt cu kilogramele. Simt ca, indiferent ce as face, tot nu arat suficient de bine pentru persoanele din jurul meu", a marturisit mai demult, intr-un interviu, Khloe.

Khloe a fost insa ambitioasa si a reusit sa slabeasca 10 kilograme. Intr-un interviu recent, aceasta a vorbit despre cat de greu ii este atunci cand e comparata cu surorile ei mai mici de inaltime, Kim si Kourtney. “Ele au 1.52 m si 1,57, asa ca eu par masiva pe langa ele. Toata lumea se asteapta sa am 2,7 m si sa cantaresc 100 de kg cand ma intalnesc”, s-a plans anul trecut vedeta de 1,78 m. Khloe a mai povestit: “Greutatea mea este cea mai mare lupta pe care o duc in viata. Nu este cel mai important lucru din lume, dar ma deprima uneori.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu