sâmbătă, 4 august 2012

Liberty Ross il iarta pe Rupert Sanders! Ce conditie a pus femeia a carei casnicie a fost distrusa de Kristen Stewart

Intreaga ei lume a fost cutremurata in momentul in care a aflat ca sotul ei a inselat-o cu cea mai bine platita actrita de la Hollywood. Cu toate acestea Liberty Ross incearca sa isi salveze casnicia si, pentru a se asigura ca sotul ei nu va mai calca stramb, i-a pus acestuia o conditie.
Liberty Ross il iarta pe Rupert Sanders! Ce conditie a pus femeia a carei casnicie a fost distrusa de Kristen Stewart

Fotomodelul britanic i-a interzis lui Rupert Sanders sa regizeze partea a doua a filmului Alba ca zapada si Razboinicul Vanator. In incercarea de a-l tine departe pe barbat de Kristen Stewart, Liberty i-a spus acestuia ca daca nu respecta aceasta interdictie, casnicia lor se va termina.
Cu putin timp in urma incepusera deja zvonurile ca Sanders va regiza si partea a doua a peliculei in care Kristen Stewart va juca rolul principal, insa conform ultimelor declaratii, acesta nu va mai avea de-a face cu proiectul, intrucat nu vrea sa o mai intalneasca pe Stewart.
"Incearca sa-si readuca relatia pe un fagas normal, iar una dintre conditiile esentiale pentru ca planul sa functioneze este aceea ca Rupert sa nu o ma vada pe cea cu care si-a inselat sotia", a spus un apropiat al cuplului.
Potrivit RadarOnline.com, Rupert este extrem de suparat intrucat si-a facut debutul regizoral cu Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator, oar incasarile obtinute nu au fost deloc mici. Barbatul a sperat sa isi faca un adevarat nume si sa isi construiasca o cariera pe baza acestui proiect, dar acum va trebui sa renunte.
"Stie ca nu mai poate pasi pe platourile de filmare daca vrea ca relatia lui sa mearga asa cum trebuie", a incheiat sursa.
Daca Sanders isi va respecta partea de intelegere, drama lui Liberty Ross se va sfarsi, iar casnicia ei va reveni la normal. Ramane insa de vazut in ce masura reuseste regizorul sa stea deoparte de Kristen Stewart.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu