duminică, 3 iulie 2011

Kate Moss VERSUS Charlene de Monaco - cine a purtat cea mai frumoasa rochie de mireasa?

Doua nunti importante au avut loc pe 1 si 2 iulie 2011: Kate Moss s-a maritat cu Jamie Hince, iar printul Albert de Monaco a transformat-o in printesa lui pe Charlene Wittstock. Cele doua mirese au purtat rochii in stiluri diferite, create de designeri renumiti.
Kate Moss VERSUS Charlene de Monaco - cine a purtat cea mai frumoasa rochie de mireasa? FOTO
Kate Moss, in varsta de 37 de ani, este considerata de toata lumea din industria modei o adevarata style icon. Ea a ales o rochie de mireasa model vintage, de culoarea untului, cu roderie aurie si dantela, creata de prietenul ei, John Galliano. Kate a avu 16 domnisoare de onoare, printre care si fetita ei, Lila, in varsta de 8 ani.

Charlene Wittstock
, in varsta de 33 de ani, s-a maritat cu printul Albert de Monaco, in varsta de 53 de ani, intr-o rochie cu trena imensa si voal lung, acoperita cu 40.000 de cristale Swarowski, creatie Giorgio Armani.

Charlene este campioana nationala la inot, insa a renuntat la competitii cu patru ani in urma. La nunta a ales-o ca domnisoara de onoare pe prietena ei, Donatella Knecht de Massy, alaturi de sapte fetite imbracate in costume nationale.

In afara de rudele regale, toate faimoase (surorile printului, Caroline si Stephanie, precum si copiii lor), la nunta au participat personalitati ca presedintele Nicolas Sarkozy, Roger Moore, Karl Lagerfeld, Victoria Silvstedt, Karolina Kurkova sau Naomi Campbell. Designerul Giorgio Armani a venit insotit de nepoata lui, Roberta.

Un comentariu: