joi, 2 august 2012

Inca o dovada ca Demi Moore nu e singura! Uite cum arata noul ei iubit

Nu de putine ori numele lui Demi Moore a fost asociat cu anumite aventuri trecatoare. Imediat dupa despartirea de actorul Ashton Kutcher, despre vedeta s-a scris ca ar iesi cu alti barbati mult mai tineri decat ea, in incercarea de a-l uita pe sotul tradator. De data aceasta insa, se pare ca relatia ei este una serioasa.
Inca o dovada ca Demi Moore nu e singura! Uite cum arata noul ei iubit

Paparazzi de peste ocean au surprins-o in urma cu ceva timp pe Demi in preajma unui tanar actor pe nume Martin Henderson.
La momentul respectiv carcotasii credeau ca este inca una dintre relatiile esuate ale vedetei si ca aceasta va cadea din nou in depresie cand se va desparti de barbat. Se pare ca legatura dintre cei doi este mai stransa decat credeam, intrucat ei au fost surprinsi in repetate randuri impreuna.
Fie ca este vorba despre cine romantice, plimbari in parc sau sesiuni de cumparaturi, Demi si Martin par sa se simta foarte bine unul in preajma celuilalt si zambesc in fiecare imagine pe care o surprind paparazzi.
In timp ce Ashton Kutcher a mers mai departe si a construit o relatie cu frumoasa Mila Kunis, nici Demi nu s-a lasat mai prejos.
Martin Henderson este barbatul care ar putea sa o faca pe actrita sa-l uite pe fostul ei sot. Vezi imagini cu fericitul cuplu si dovada ca intre ei se intampla ceva serios aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu