joi, 2 august 2012

Robert Pattinson si Kristen Stewart isi vorbesc din nou! De ce nu vrea actorul sa o ierte totusi

Cine sa-l mai inteleaga? Desi nu a trecut decat o saptamana de cand a aflat ca a fost inselat, Robert Pattinson a inceput sa vorbeasca din nou cu Kristen Stewart. Actorul de 26 de ani care s-a mutat din caminul in care locuia cu iubita sa a cedat in fata mesajelor lacrimogene si a telefoanelor emotionante si vorbeste din nou cu infidela.
Robert Pattinson si Kristen Stewart isi vorbesc din nou! De ce nu vrea actorul sa o ierte totusi

Conform Radar Online, Robert si Kristen au inceput sa isi vorbeasca din nou, dupa o saptamana in care actrita a incercat cu disperare sa il contacteze si sa isi ceara iertare.
Cu toate ca Robert comunica acum cu ea, el nu vrea insa sa treaca peste infidelitate. Dupa ce au spus ca actorul este in Londra cu o domnisoara miserioasa, acum jurnalistii sustin ca Pattinson s-a refugiat in caminul lui Reesse Witherspoon din California si asteapta sa vada cum decurg lucrurile intre el si cea alaturi de care a impartasit experientele ultimilor trei ani.
"Rob nu va putea sa treaca peste faptul ca l-a inselat. Cel putin nu prea curand", a spus un prieten al cuplului pentru revista People.
Ceea ce vrea, de fapt, actorul sa afle este daca relatia dintre Kristen Stewart si Rupert Sanders dureaza de mai mult timp si a insemnat ceva mai mult decat un flirt si un sarut. Actorul ar face orice pentru a afla adevarul, el planuind inclusiv sa o contacteze pe Liberty Ross, sotia lui Rupert Sanders.
Crezi ca se vor impaca, pana la urma, cei doi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu