sâmbătă, 4 august 2012

Cel mai apetisant corp din showbiz face din nou furori pe Twitter. Kim Kardashian s-a pozat in bikini si spune ca nu are nevoie de Photoshop

Activitatea ei preferata? Sa apara la televizor si in reviste! Care este cea mai sigura cale de a ajunge acolo? Sa pozele cat mai dezbracata! Nu are nicio propunere de pictorial? Nu-i nimic, se pozeaza singura!
Cel mai apetisant corp din showbiz face din nou furori pe Twitter. Kim Kardashian s-a pozat in bikini si spune ca nu are nevoie de Photoshop

Kim Kardashian vrea sa le ajute pe femeile voluptoase sa isi accepte trupul asa cum e si sa nu se mai lase afectate de criticile celor din jur. Desi sunt multi cei care spun si despre ea ca este grasa, Kim isi expune cu mandrie formele de cate ori are ocazia. Vedeta de reality show s-a pozat singura si a postat imaginea pe Twitter. "Fara Photoshop", a tinut ea sa precizeze.
Kim a fost recent victima unor comentarii negative legate de felul in care arata, iar sora sa Khloe a sarit in apararea ei. "Sunt dezgustata de felul in care unii oameni ii judeca pe ceilalti in functie de greutate. Esti fie gras, fie slab. Niciodata suficient de bun", a scris aceasta pe Twitter.

Pozele lui Kim Kardashian in bikini vin ca raspuns la criticile care i-au fost aduse recent. "Inainte mancam foarte multa junk food, insa acum sunt o multime de fast food-uri unde se gaseste si mancare sanatoasa, asa ca nu e o scuza lipsa timpului. Totusi, atunci cand ies la restaurant mananc ceea ce imi place. Nu pot sa imi petrec viata facandu-mi mereu griji pentru calorii", a spus Kim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu