luni, 6 februarie 2012

Adevarul despre silueta Angelinei Jolie. Imaginile care arata cat de mult s-a transformat in ultimii 5 ani

Aparitiile Angelinei Jolie pe covorul rosu au fost mereu insotite de tipete de admiratie si oftaturi de invidie. Saptamana trecuta, la Screen Actors Guild Awards, insa, silueta ei scheletica a generat doar priviri compatimitoare.
Adevarul despre silueta Angelinei Jolie. Imaginile care arata cat de mult s-a transformat in ultimii 5 ani

Actrita a purtat o rochie neagra, lunga, Jenny Packham la ceremonia SAG, care n-a facut decat sa-i sublinieze dureros de slaba constitutie.
Recent, o sursa din anturajul ei a declarat pentru Daily Mail ca Angelina uita adesea sa manance si atunci cand o face supravietuieste doar pe baza de nuci si fructe de padure.
Astfel, in timpul unei sedinte foto recente, starul din „Turistul” a mancat doar cateva migdale si a ciugulit printr-un bol de fructe exotice, incluzand goji, acai, aroni si coacaze.

„A cerut doar cateva boluri cu boabe si asta e tot ce a mancat pe parcursul zileiu, chiar daca exista un bufet plin in apropiere. A spus ca este atat de ocupata cu copiii incat uita sa manance si ca atunci cand are timp, totusi, prefera ca toate fructele si legumele sa fie organice. Ii plac, in mod special, bobitele exotice si vorbea cum au foarte multi nutrienti”, a mai sursa. Fructele de acai sunt ultima moda in materie de diete la Hollywood, deoarece se spune ca activeaza metabolismul si promoveaza pierderea in greutate.
Sursa din apropierea actritei si-a manifestat ingrijorarea pentru scaderea drastica in greutate a Angelinei din ultimul timp: „Angie arata dureros de slaba. Rade atunci cand i se spune ca e prea slaba sau ca arata nesanatos si acuza mereu stilul ei de viata aglomerat. Dar arata nesanatos. Toata lumea vorbeste despre cat de ascutite sunt oasele umerilor ei.”

La 1,72 de metri, Angelina ar trebui sa cantareasca intre 57 si 70 de kilograme. Potrivit unor surse apropiate, insa, actrita are 44 de kilograme.
Iat-o aici, in 2007, insotindu-l pe Brad la o premiera de film, aratand mult mai sanatoasa.

Ca sa nu mai spunem nimic de celebrele imagini din 2003, in care Angelina interpreta rolul Larei Croft in pelicula Tomb Raider: The Cradle of Life.
Aici nu doar ca avea o silueta sanatoasa, dar avea si niste forme de invidiat!

Adevaratul motiv pentru care actrita slabeste vazand cu ochii se pare ca este moartea mamei ei, Marcheline, in 2007. De cand aceasta s-a stins din cauza cancerului, actrita a recunoscut ca nu a mai fost in stare sa manance bine.
Sa speram ca cei apropiati vor lua masuri pentru a stopa scaderea in greutate a starului inainte ca problemele de sanatate sa devina prea grave.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu