miercuri, 8 februarie 2012

"Angelina Jolie este in continuare o fata rea"! Vezi cine face aceasta dezvaluire

Desi in ultima perioada ne-am obisnuit cu imaginea ei de mamica si femeie "la casa ei", Brad Pitt sustine ca Angelina Jolie a ramas aceeasi "fata rea" cu care eram obisnuiti cu 10 ani in urma.
Angelina Jolie este in continuare o fata rea ! Vezi cine face aceasta dezvaluire

Brad Pitt a spus ca Angelina Jolie, cu care are sase copii, nu a renuntat complet la acele elemente temperamentale ale caracterului ei, insa ea prefera sa pastreze in prezent discretia asupra acestor parti ale personalitatii sale.
"E in continuare o fata rea. Intr-un fel minunat. Insa nu e ceva pe care il arata in fata publicului", a declarat Brad Pitt in emisiunea de televiziune "CBS This Morning", informeaza contactmusic.com.
Cei doi actori sunt intotdeauna insotiti in calatoriile pe care le fac in jurul lumii de cei sase copii ai lor, iar potrivit starului american, in varsta de 48 de ani, copiii se simt confortabil cu acest stil de viata "nomad", care i-a ajutat totodata sa capete un anumit sentiment al responsabilitatii.

"Chiar s-au obisnuit cu decalajele orare si cu mutatul intr-o noua casa, atat timp cat suntem impreuna. Sentimentul de familie, de casa, ramane intact. Au invatat sa isi faca singuri bagajele si accepta faptul ca sunt singurii vinovati daca isi uita pe undeva jucariile sau incarcatoarele acestora", a spus Pitt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu