miercuri, 8 februarie 2012

Radu Valcan isi aniverseaza ziua de nastere alaturi de iubita lui, Adela Popescu, de colegii din serialul “Pariu cu viata”

Radu Valcan implineste astazi 35 de ani si isi aniverseaza ziua de nastere alaturi de iubita lui, Adela Popescu, de colegii din serialul “Pariu cu viata” si de cei de la Teatru Mic, acolo unde joaca in piesa “Primavara la Roma a Doamnei Stone”, in regia Lianei Ceterchi.
Radu Valcan isi aniverseaza ziua de nastere alaturi de iubita lui, Adela Popescu, de colegii din serialul “Pariu cu viata”
Pentru Radu aniversarea a inceput de la miezul noptii: “Adela mi-a pregatit un desert fara ca eu sa imi dau seama, mi-a pus o lumanare in el, am suflat, mi-am pus o dorinta. I-am avut alaturi de noi si pe cei 2 catei ai nostri, Paco si Ciu. A fost cadrul perfect. Apoi am raspuns mesajelor de “La multi ani” care au venit pe Facebook. Le multumesc tuturor ca s-au gandit la mine”, declara actorul.

Conform obiceiului, Radu Valcan va duce pe platourile de filmare si la teatru prajituri delicioase facute special pentru aceasta ocazie de bunica lui: “O sa mergem la Buftea cu prajituri facute de bunica mea, o sa ciocnim un pahar de sampanie printre repetitii apoi trebuie sa fug repede la Teatru Mic unde voi avea diseara inca o vizionare cu public inaintea premierei.”

Pentru anul care urmeaza Radu ar vrea: “Nu vreau sa sune a cliseu, insa ce imi doresc cel mai mult este sa fim sanatosi, sa vad oamenii mai fericiti in jurul meu.”

Spune la sectiunea comentarii ce ii urezi lui Radu Valcan de ziua lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu