miercuri, 8 februarie 2012

Rihanna vrea scandal: vezi cum s-a imbracat la iesirea in club!

Pe langa outfit-ul, hm, deloc pudic, cantareata de 23 de ani a ales sa petreaca in acelasi club cu fostul ei iubit, Chris Brown.
Rihanna vrea scandal: vezi cum s-a imbracat la iesirea in club!

Body transparent, par blond decolorat, blugi sfasiati, o tona de bijuterii de aur – Rihanna ar fi trecut neobservata intr-un club de pitipoance din Bucuresti. Noroc cu sapca Chanel (echivalenta, probabil, cu un salariu mediu pe economie pe un an) care a mai scos-o din zona trashy.

Nu doar alegerea vestimentara a starului a indicat ca e in cautare de necazuri – Rihanna a petrecut o noapte intreaga in clubul Greystone Manor din Hollywood, unde se afla si fostul ei iubit, Chris Brown.
In august 2009, cantareata obtinuse un ordin de restrictie impotriva fostului ei iubit, dupa ce Brown a pledat vinovat la acuzatiile de vatamare corporala. Ordinul de restrictie insemna ca cei doi nu-si puteau vorbi si trebuiau sa pastreze o anumita distanta daca mergeau la aceleasi evenimente.
In februarie anul trecut, insa, Rihanna a cerut ca ordinul sa fie redus, pentru ca cei doi sa poata comunica si chiar petrece impreuna.

Aparitia Rihannei in club a creat multa agitatie si a fost nevoie de interventia unui politist pentru a-I tine la distanta pe doritorii de autografe.

Vedeta a batut un apropo la hit-ul colegei ei mai in varsta, Christina Aguilera, aseara, atunci cand a scris pe Twitter: “Am nevoie de cineva #DIRRRTY pe tortul meu ;) lol”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu