vineri, 6 aprilie 2012

Blake Lively – departe de imaginea cuminte din Gossip Girl. Menage a trois, droguri si violenta in noul ei film

Blake a devenit cunoscuta pentru interpretarea adolescentei privilegiate Serena van der Woodsen in celebrul serial “Gossip Girl”. Dar Blake este departe de personajul ei din inalta societate in noul ei film, “Savages”, in care interpreteaza o hippioata care se iubeste cu doi traficanti de marijuana.
Blake Lively ndash; departe de imaginea cuminte din Gossip Girl. Menage a trois, droguri si violenta in noul ei film FOTO si VIDEO

Actrita socheaza inca din trailerul filmului, in care o vedem dezbracandu-se si sarutandu-se pasional, intr-o cada plina cu apa, cu colegii ei de platou, Aaron Johnson si Taylor Kitsch.

In mod cert Blake nu are niciun complex legat de fizicul ei, dupa cum arata si scenele fierbinti de sex.
Vedeta joaca rolul Opheliei, o tanara care se bucura de viata alaturi de iubitii ei, Ben si Chon, gratie afacerii lor de succes cu marijuana.

La dolce vita este insa intrerupta atunci cand un cartel mexican de droguri se extinde inspre nord si vrea sa ia o parrte din afacerea lor. Sefa mexicanilor, interpretata de Salma Hayek, decide sa o rapeasca pe Ophelia si de aici actiunea devine tensionata si violenta.

Filmul este bazat pe romanul de succes “Savages”, al scriitorului Don Winslow.
Initial, Jennifer Lawrence trebuia sa joace rolul Opheliei, dar Blake Lively a avut noroc atunci cand colega ei a renuntat la rol, pentru a juca in “Jocurile Foamei”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu