luni, 9 aprilie 2012

J Lo si Marc Anthony se jignesc la televizor. Vezi de ce i-a spus diva fostului sot, in vazul lumii… “Esti un porc!”

Discutii cu iz de impacare intre cei doi? Ar fi loc, avand in vedere relatia acestora de nu mai putin de sapte ani, dar si frumosul rezultat al acesteia: gemenii Max si Emme, in varsta de trei ani. Spre dezamagirea fanilor insa, nu este vorba despre asa ceva.
J Lo si Marc Anthony se jignesc la televizor. Vezi de ce i-a spus diva fostului sot, in vazul lumii… “Esti un porc!”
Sangele latin al celor doi isi spune inca o data cuvantul. J Lo si Marc au sfarsit prin a-si adresa unul altuia cuvinte deloc politicoase in cadrul colaborarii la show-ul "Q'Viva! The Chosen".

Se pare ca acestia au avut o atitudine matura, atat in cazul divortului, hotarat de comun accord, cat si in viata profesionala, cand au decis sa continue colaborarea pentru show-ul amintit. Insa incompatibilitatea dintre cantareti a iesit inca o data la suprafata, firea vulcanica si incapatanarea celor doi fiind unul dintre motivele care au dus la separare.

Cand cei doi trebuiau sa delibereze in cazul concurentelor din show, tensiunea a ajuns la cote maxime - fiecare au avut ceva de zis si nici unul n-a fost dispus sa renunte la hotararea sa. In timp ce Marc a intrebat-o iritat si injurand, ce sens mai are prezenta lui acolo, daca nu i se ia in considerare hotararea, Jennifer nu s-a lasat mai prejos si a raspuns cu un furtunos: ”Esti un porc!”. Nu e de mirare de ce relatia lor nu mai dureaza si in prezent…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu