miercuri, 4 aprilie 2012

Rihanna, in pijama pe covorul rosu. Crezi ca vedeta a mers prea departe?

Ne putem intreba care sunt asii din maneca Rihannei, in afara de muzica de top, mai ales avand in vedere numarul mare de fani si incasarile record.
Rihanna, in pijama pe covorul rosu. Crezi ca vedeta a mers prea departe?
Ei bine, nu trebuie sa ne gandim prea mult… printre principalele atuuri sunt schimbarile de look si tinutele iesite din comun. Artista a vrut sa-si surprinda fanii, la premiera “Battleship”din Tokyo, apeland la o simpla si neasteptata pijama.

Cu toate stim ca trendul anilor 20 revine si din ce in ce mai multe staruri opteaza pentru o tinuta compusa din piese ce ne aduc aminte de banalele pijamale, dar alegerea Rihannei de a aparea chiar pe covorul rosu intr-o astfel de combinatie indrazneata a facut furori. Este drept ca echipa complexa din spatele vedetei a avut grija ca pijamaua vedeta sa fie realizata dintr-un material cu un imprimeu mai deosebit si sa fie accesorizata cu cercei si colier aurii. In plus, nu puteau trece neobservate nici sandalele minimaliste nude sau machiajul in acelasi tonuri calde de auriu, acesta din urma completand tinuta.

Nu demult, cantareata a continuat lista schimbarilor, trecand brusc de la blond la brunet, dupa ce initial a trecut de la roscat la blond, se pare insa ca aceste schimbari sunt bine gandite avand in vedere succesul sau in continua expasiune, insa trebuie sa recunoastem ca trasaturile si varsta Rihannei ii si permit sa mearga pe o astfel de abordare.

Tinutele gen pijamale de matase au invadat catwalkul marilor designeri pentru colectiile de primavara 2012. Rihanna nu este prima care adopta acest trend. Si Salma Hayek a purtat o astfel de tinuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu