vineri, 14 septembrie 2012

Acuzatii grave la adresa lui Kristen Stewart si Robert Pattinson! De ce sunt considerati cei doi niste impostori


Fanii din intreaga lume ai actritei Kristen Stewart au fost surprinsi cand poze indecente cu ea si regizorul Rupert Sanders au fost publicate intr-o cunoscuta revista americana.
Acuzatii grave la adresa lui Kristen Stewart si Robert Pattinson! De ce sunt considerati cei doi niste impostori
Pentru o persoana care a tratat timp de patru ani cu discretie relatia pe care o avea cu colegul de platou, Robert Pattinson, Kristen Stewart a fost extrem de neglijenta cand s-a giugiulit cu regizorul Rupert Sanders fix intr-o zona in care paparazzi roiesc.
La fel de suspect a fost faptul ca la scurt timp dupa pubicarea pozelor Kristen a si distribuit presei o scrisoare prin care isi cerea iertare fata de cei pe care ii ranise prin comportamentul ei.
Teribil de suspiciosi, acum jurnalistii americani ii acuza pe Kristen Stewart, Robert Pattinson si staff-ul lor de inselaciune. Ei cred ca intregul scandal a fost regizat de la cap la coada si ca asa zisa scapare a actritei nu este decat o miscare de PR care si-a propus sa atraga si mai mult atentia asupra protagonistilor.
Ce-i drept, dupa aparitia pozelor, Rupert Sanders si sotia lui, Liberty Ross, au devenit brusc cunoscuti. Plini de contracte avantajoase, cei doi sunt acum in topul personalitatilor care ocupa primele pagini ale ziarelor. Sotia inselata a fost invitata chiar sa participe la New York Fashion Week desi nu mai pasise pe podium de 7 ani.
Cat despre Kristen si Rob, atat filmul On The Road, cat si Cosmopolis au avut un succes urias si acoperire mediatica extraordinara doar pentru ca cei doi erau implicati in scandal si apareau deopotriva in filme.
Ce sa mai spunem despre lansarea Twilight pe care acum fanii o asteapta cu sufletul la gura, sperand sa ii vada totusi la brat pe Rob si Kristen.
Voi ce credeti? Este scandalul o facatura sau actrita chiar a calcat stramb, iar jrunalistii din America sunt pur si simplu extrem de carcotasi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu