sâmbătă, 15 septembrie 2012

Robert Pattinson o vrea din nou pe Kristen Stewart. Dar nu ca si iubita


Actorul Robert Pattinson va aparea pe covorul rosu la evenimentele speciale pentru promovarea ultimului film din franciza “Twilight” alaturi de fosta sa iubita Kristen Stewart, numai pentru a nu cauza daune de publicitate peliculei.

 
Robert Pattinson o vrea din nou pe Kristen Stewart. Dar nu ca si iubita
El va aparea alaturi de fosta lui partenera de viata, care l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders, numai pentru a demonstra ca este un adevarat profesionist si pentru a nu-si dezamagi fanii punand pe primul loc problemele sale personale.

“Este pur si simplu o decizie comerciala. Este decis sa le arate fanilor si celor de la Hollywood ca este un profesionist chiar si cand vine vorba de Kristen”, a spus un apropiat al actorului pentru un tabloid britanic.

Desi fanii ii vor putea vedea pe cei doi impreuna la evenimentele de promovare a ultimei parti a francizei care a declansat o adevarata isterie, Robert prefera sa nu vorbeasca despre fosta sa iubita, ci sa isi axeze discursurile pe chestiuni care tin de film.

Pattinson a luat aceasta decizie dupa ce Kristen, la randul sau, a anuntat ca intre ei doi “totul va fi bine”.

Dincolo de argumentele  profesionale si comerciale, cei doi ar putea avea si un alt motiv pentru a lua aceasta decizie. Exista mai multe zvonuri care spun ca cei doi si-au reluat relatia si ca Robert, intr-un final, a iertat-o pe Kristen pentru aventura cu Sanders. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu