miercuri, 12 septembrie 2012

Ar face totul pentru Kanye West. Cum isi alinta Kim Kardashian iubitul si ce cadouri deocheate ii face


Dragoste mare in cuplul Kim Kardashian-Kanye West. Dupa ce si-a aruncat jumatate din panofi de dragul lui si a inceput sa tina cura de slabire pentru a-i purta creatiile, Kim K face un nou gest exagerat de dragul partenerului.
Ar face totul pentru Kanye West. Cum isi alinta Kim Kardashian iubitul si ce cadouri deocheate ii face
Protv Ad
Obsedata de retelele de socializare, Kim nu se poate abtine sa nu posteze imagini indraznete cu ea pe Facebook si Twitter. Cand pozele sunt facute doar in lenjerie intima si au dedicatie speciala pentru celebrul iubit, lucrurile devin si mai interesante, spre deliciul jurnalistilor de peste ocean.

Potrivit ziarelor americane, Kim K este profund indragostita de West si ar face totul pentru a-i face pe plac. Dupa ce a renuntat la jumtate dintre perechile ei de pantofi si a inceput sa tina o dietapentru acesta, mai nou Kim pozeaza indraznet de teama ca rapperul sa nu se uite la o alta domnisoara voluptoasa.
Pe langa faptul ca il incanta cu astfel de imagini deocheate, Kim isi alinta partenerul numindu-l “ingerul meu” . La randul lui, Kanye ii face tot felul de surpize iubitei sale, el dedicandu-i chiar si o melodie.
Ce parere ai despre relatia dintre cele doua vedete? Au Kim si Kanye un viitor impreuna sau vor rezista cat a durat si casnicia vedetei de reality-show?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu