vineri, 14 septembrie 2012

Pozele care vor dezlantui furia in Familia Regala! O revista din Franta a publicat imaginile topless ale lui Kate Middleton. Vezi ipostazele bomba


De-a lungul acestei veri, Printul William si Kate Middleton au fost plecati intr-o vacanta luxoasa la Chateau D’Autet, in Proventa. Desi au planuit sa fuga de blitz-urile indiscrete ale fotografilor, cei doi nu au reusit sa faca acest lucru, iar acum paparazzii insistenti din Franta au provocat o adevarata bomba mediatica.
Pozele care vor dezlantui furia in Familia Regala! O revista din Franta a publicat imaginile topless ale lui Kate Middleton. Vezi ipostazele bomba
Protv Ad
Dupa scandalul fotografiilor nud ale Printului Harry, Casa Regala a Marii Britanii este pusa din nou in situatia de a remedia un scandal. De data aceasta, protagonista este nimeni alta decat Kate Middleton, ale carei poze topless au aparut pe coperta revistei de scandal Closer.
Pusa intr-o situatie extrem de jenanta, Ducesa de Cambridge este surprinsa in timp ce se bucura de razele de soare alaturi de sotul ei. Sigura fiind ca fotografii nu ii vor urmari pana in Chateau D’Autet, la domeniul unui nepot de-ai Reginei, Kate a renuntat la inhibitii si si-a dat sutienul jos.
Asemenea oricarei femei care vrea sa se relaxeze in timpul liber alaturi de sotul ei, Ducesa a renuntat la codul impus de Casa Regala,iar acum trebuie sa faca fata acestui scandal absurd.
“Trebuie sa recunoastem ca, dupa publicarea imaginilor, Printul Harry se va simti mult mai bine.”, a declarat editorul revistei Close. Reprezentantii Casei Regale au refuzat sa comenteze incidentul momentan.
Saptamana aceasta, William si Kate sunt intr-o vizita oficiala in Malaezia, unde Ducesa a participat la cateva intalniri importante la orfelinate si asociatii pentru copiii dezavantajati. Urmeaza sa vedem in ce fel se va schimba programul ei dupa publicarea pozelor bomba.
Noi credem ca revista franceza a exagerat. Tu cum crezi ca va actiona Casa Regala? Ii va da oare in judecata pe editorii revistei Close?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu