sâmbătă, 15 septembrie 2012

Ea este Sara Sampaio, cel mai nou ingeras Victoria’s Secret. Vezi formele perfecte care au recomandat-o sa se alature Mirandei, Alessandrei si lui Candice


De o luna de zile familia Victoria’s Secret s-a marit cu inca un membru. Este vorba despre o superba bruneta din Portugalia, care promite sa devina rapid una dintre favoritele publicului.
Ea este Sara Sampaio, cel mai nou ingeras Victoria rsquo;s Secret. Vezi formele perfecte care au recomandat-o sa se alature Mirandei, Alessandrei si lui Candice
Sara Sampaio are 21 de ani si si-a inceput cariera de model la 16 ani, lucrand pentru brandul de produse de ingrijire a parului Pantene.
De atunci, Sara a prezentat costume de baie si lenjerie intima pentru H&M si Calzedonia, pana sa fie remarcata de cei de la Victoria’s Secret.
In 2011 a primit Globul de aur pentru cel mai bun model al anului in Portugalia si a pozat pentru Marie Claire, Vogue si Elle.
Sanii perfect sculptati, picioarele nesfarsite si abdomenul perfect o recomanda drept una dintre cele mai hot modele in ascensiune ale momentului si suntem sigure ca o sa mai auzim multe despre ea in viitor.

Un comentariu:

  1. seamana perfect cu dana''harashporkushlamboshsh'',care shi-o trage in secret cu farmacista shi iehovista nemesh maria

    RăspundețiȘtergere