joi, 13 septembrie 2012

Alerta la Hollywood. Tom Cruise are o noua iubita pe care sigur nu ti-ai fi inchipuit-o vreodata la bratul lui. Afla despre cine e vorba


De cand este celibatar, Tom Cruise se bucura si mai mult de atentia doamnelor si domnisoarelor. Dupa ce s-a zvonit chiar ca membrii Bisericii Scientologice au organizta un actsing pentru a-i gasi partenera ideala, Tom a iesit singur la atac si a facut o noua cucerire.
Alerta la Hollywood. Tom Cruise are o noua iubita pe care sigur nu ti-ai fi inchipuit-o vreodata la bratul lui. Afla despre cine e vorba
Protv Ad
In urma cu doar putin timp, Cameron Diaz a implinit varsta de 40 de ani si a dat o petrecere bomba la Londra de la care nu a lipsit proaspatul divortat Tom Cruise. O sursa prezenta la eveniment sustine ca intre Diaz si Cruise a existat o chimie extraordinara.
Aparent, cei doi au flirtat toata seara si nu s-au dezlipit unul de celalalt, fapt observat de toti cei prezenti la petrecere. O posibila relatie intre cei doi nu ar fi tocmai imposibila, mai ales ca actorii au lucrat impreuna si se cunosc bine de pe platourile de filmare.
Mai mult decat atat, Cruise a declarat ca isi doreste ca noua lui partenera sa aiba aura glamuroasa a lui Nicole Kidman. Cum Cameron Diaz se afla pe culmile succesului si se numara printre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, pute spune ca ea indeplineste cerintele celibatarului.
La randul ei, Cameron merita un barbat cu capul pe umeri dupa relatiile esuate cu neseriosii Matt Dillon, Jared Lero, Justin Timberlake si Alex Rodriguez.
“Da, pareau sa fie la inceputul unei frumoase relatii de iubire. Cred ca au sanse”, a spus o sursa din anturajul lui Cameron.
Ce parere ai despre noul cuplu? Crezi ca se potrivesc cei doi, au oare viitor impreuna?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu