vineri, 14 septembrie 2012

Milla Jovovich a stralucit la propriu pe covorul rosu. Uite tinuta simpla, dar eleganta care a atras toate privirile


Protagonista seriei "Resident Evil" a atras atentia tuturor fotografilor cand a pasit pe covorul rosu la premiera ultimului film din seria SF.
Milla Jovovich a stralucit la propriu pe covorul rosu. Uite tinuta simpla, dar eleganta care a atras toate privirile
Protv Ad
Imbracata intr-un jumpsuit negru, simplu, cu un decolteu adanc, Milla a pasit zambitoare si increzatoare pe covorul rosu. Scotand la inaintare atitudinea de model, vedeta a oferit un plus de stralucire tinutei incaltand pantofi Louboutin si accesorizand salopeta cu cercei de diamant.
Spre deosebire de colegele ei, Milla a renuntat la rochiile elegante si extrem de pretentioase si nu a parut sa se simta stanjenita de faptul ca nu se integra in peisajul glamuros. Dimpotriva, cu atitudinea ei increzatoare actrita a atras atentia tuturor si a parut ca se simte extrem de bine la eveniment.
In varsta de 36 de ani, actrita de origine ucraineana este pregatita sa isi ia ramas bun de la personajul Alice din celebra serie SF “Resident Evil”, care i-a adus faima internationala si a propulsat-o in topul celor mai bine platite actrite de blockbuster.
“Resident Evil: Retribution” este ultimul film din serie, iar Jovovich a vrut sa marcheze incheierea acestei eprioade din viata ei in stil mare. Ce parere ai despre aparitia ei? Love it sau Leave it?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu