vineri, 14 septembrie 2012

Jennifer Lopez il vrea inapoi pe Marc Anthony? Dezvaluirile senzationale pe care le-a facut despre casnicia ei


Spre "surprinderea" tuturor, Casper Smart nu este marea iubire a vietii lui Jennifer Lopez. Cu toate ca este tanar, bine-facut si atent cu adorabilii gemeni ai divei latino, se pare ca Jenny inca mai suspina dupa fostul sot, cantaretul Marc Anthony.
Jennifer Lopez il vrea inapoi pe Marc Anthony? Dezvaluirile senzationale pe care le-a facut despre casnicia ei
Protv Ad
Jennifer Lopez nu se afla la prima relatie cu unul dintre dansatorii ei, ba mai mult, stim cu totii ce s-a intamplat dupa ce s-a casatorit cu fostul ei sot, care era la randul lui coregraf in staff-ul artistei. Sa invete insa diva latino ceva din greselile anterioare?
Potrivit CDL, oficializarea divortului dintre Lopez si Anthony se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care Jen incepe sa aiba indoieli. The National Enquierer scrie, de asemenea, ca desi il are pe mai tanarul si aratosul Casper Smart langa ea, vedeta este nefericita.
"Jennifer are mari indoieli legate de divortul ei. La sfarsitul lunii octombrie acesta trebuie sa se oficializeze, insa ea se gandeste tot mai mult la Marc. Si-a dat seama ca se simte foarte bine in preajma lui Casper si ca ii place compania lui, dar el este mult prea tanar si nu are de gand sa se casatoreasca. Jennifer inca are sentimente pentru fostul sot, stie ca este un tata fantastic, insa este prea orgolioasa pentru a purta o discutie cu el. A vorbit insa cu prietenii lor comuni din dorinta de a se apropia din nou de Anthony”, a declarat o sursa pentru The National Enquierer.
Voi ce credeti, fetelor? Se va impaca Jennifer cu tatal copiilor ei si il va da deoparte pe Casper Smart?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu