luni, 17 septembrie 2012

Gestul care o sa franga inima fanilor. Vezi ce decizie a luat Robert Pattinson in legatura cu Kristen Stewart


Au fost unul dintre cele mai simpatizate cupluri de la Hollywood, pana in aceasta vara, cand idila lor s-a spulberat dupa ce Kristen a fost fotografiata inselandu-l cu un regizor casatorit. De atunci, tanara actrita n-a facut decat sa se caiasca pentru momentul ei de ratacire.
Gestul care o sa franga inima fanilor. Vezi ce decizie a luat Robert Pattinson in legatura cu Kristen Stewart
Si se pare ca a reusit sa-l convinga pe Robert sa o ierte pentru ca surse din anturajul celor doi spun ca sunt din nou impreuna.
Cele doua staruri din "Twilight" au avut o discutie foarte lunga si intensa, in urma careia tanarul, in varsta de 26 de ani, a decis sa-si ierte iubita pentru "greseala stupida" pe care a comis-o.
"Au decis ca nu pot trai unul fara celalalt", a declarat un prieten al celor doi pentru tabloidul britanic "The Sun".
"Kristen si-a pus inima pe tava in fata lui Robert si i-a spus ca ce s-a intamplat a fost un eveniment izolat si o greseala. Rob a inteles ca Kristen a facut o mare prostie. Dupa multe discutii lacrimogene, au rezolvat lucrurile. Rob a iertat-o definitiv. Cei doi se iubesc cu adevarat."
Mai mult decat atat, se pare ca cei doi si-au cumparat o alta casa izolata in Los Angeles, unde vor incerca sa o ia de la capat.
Vestea nu va fi insa pe placul fanelor lui Robert, care au fost furioase dupa ce au auzit ca Kristen l-a inselat. Reactia fanilor este si unul dintre motivele pentru care cei doi sunt nevoiti sa-si ascunda, din nou, relatia. Asta dupa ce abia la inceputul acestui an incepusera sa se afiseze impreuna in public.
Spune si tu: ce parere ai despre gestul lui Robert? Crezi ca oricine merita o a doua sansa sau ca cei care inseala o data o vor face mereu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu