vineri, 28 septembrie 2012

Lady Gaga s-a ingrasat 11 kilograme. Vezi cum arata noua ei silueta mai plinuta

Vedeta pop nu s-a lasat demoralizata de criticile la adresa ingrasarii ei recente si a urcat pe o scena din Zurich, Elvetia, intr-o serie de outfit-uri sumare, care i-au scos in evidenta noile rotunjimi.
Lady Gaga s-a ingrasat 11 kilograme. Vezi cum arata noua ei silueta mai plinuta
Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a devenit recent o promotoare a unei imagini de sine sanatoase, dupa ce s-a ingrasat 11 kilograme si a fost criticata in mass-media pentru asta.
Demonstrand ca nu se lasa atat de usor afectata de gurile rele, vedeta, in varsta de 26 de ani, a purtat o serie de costume foarte sumare pe scena, inclusiv o pereche de bikini mult prea mici pentru posteriorul ei voluminos si niste ciorapi plasa.
Gaga a profitat de atentia pe care noua ei silueta a starnit-o in presa si a lasat o noua sectiune pe site-ul ei, littlemonsters.com, numita “Body Revolution”.
Vedeta a postat o serie de imagini cu ea in lenjerie intima, scriind “Astazi ma alatur Revolutiei Corpului. Pentru a inspira curaj. Si a da nastere la niste nenorocita de compasiune.”
Superstarul pop a spus recent ca si ea si prietenul ei sunt fericiti cu noua ei silueta si le-a multumit fanilor ca au sustinut-o si i-au dat incredere in ea.
“Inca de cand eram un copil ingrasatul sau slabitul m-au chinuit. Niciun ajutor nu mi-a vindecat durerea in legatura cu acest lucru. Dar voi ati facut-o.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu