vineri, 14 septembrie 2012

I-au ajuns 2 saptamani de normalitate. Lady Gaga si-a facut o noua schimbare dramatica de look



Dupa ce a sustinut concertul din Romania, Lady Gaga a decis sa isi vopseasca parul saten si sa il lase lung si drept. Tunsoarea normala a plictisit-o rapid pe cantareata insa, care a facut o noua schimbare dramatica de look.
I-au ajuns 2 saptamani de normalitate. Lady Gaga si-a facut o noua schimbare dramatica de look
Protv Ad
In cinstea mamei unui foarte bun prieten, Lady Gaga si-a ras parul in spate. Mandra nevoie mare de noua frizura, vedeta a postat imaginea pe contul personal de Twitter, atragand imediat atentia tuturor folower-ilor ei, dar si a jurnalistilor.
“Am facut-o pentru tine, Terry. Imi pare foarte rau pentru mamica ta. Chiar daca printesa s-a tuns, ea ramane in continuare o printesa”, a scris cantareata. Mai apoi, ea a postat o imagine cu noua coafura, aratand cum jumatate din capul ei este ras complet. In fata insa, Lady Gaga are in continuare un look glamuros.

Terry Richardson, cel pentru care a faut Lady Gaga gestul dramatic, este un celebru fotograf care a lucrat cu nume importante precum Kate Moss, Lindsay lohan si Kate Upton. Desi nu a explicat de ce a ales sa se tunda si nu a facut un altfel de omagiu, Lady Gaga a atras oricum atentia.
Dupa gestul scandalos de a-si tunde parul, la doar acteva zile diferenta cantareata din SUA a mai socat la lansarea parfumului propriu, ea aparand in calitate de “colet” purtata pe brate de un tanar aratos.
Ce zici de gesturile ei bizare? Te mai surprinde ceva cand vine vorba de Lady Gaga?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu