joi, 13 septembrie 2012

Tyra Banks, o aparitie fabuloasa la NY Fashion Week. A eclipsat-o pe Kim Kardashian la prezentarea Marchesa


La 38 de ani, Tyra Banks poate oricand sa le concureze pe fotomodelele de 20. Prezenta la show-ul Marchesa din cadrul New York Fashion Week, Tyra a afisat un look fabulos, demonstrand ca poate oricand sa urce pe catwalk. 
Tyra Banks, o aparitie fabuloasa la NY Fashion Week. A eclipsat-o pe Kim Kardashian la prezentarea Marchesa
Protv Ad
La prezentarea Marchesa, Tyra Banks a excelat la toate capitolele: a impresionat cu ocoafura stylish cu volum, cu un machiaj de efect, smokey eyes, un trench bej inchis si cu o superba rochie alba cu o broderie cu paiete aurii.

Tyra si-a completat tinuta cu o pereche de sandale de diva, stralucitoare.
Tyra nu a avut strasuri doar pe sandale, ci si pe unghii.
Spre ghinionul lui Kim Kardashian, Tyra Banks s-a asezat chiar langa ea, in primul rand, laprezentarea Marchesa. Daca Tyra a fost apreciata de criticii de moda, despre Kim Kardashian ziaristii de la Daily Mail au scris ca arata "ca un pasaroi" cu rochia alba cu franjuri.
Se pare ca ideea a de imbraca aceasta tinuta a apartinut iubitului ei, Kanye West, care este foarte strict in ceea ce priveste garderoba lui Kim...si nu neaparat in sensul pozitiv.
In primul rand, alaturi de Tyra, Kim si Kanye, au mai stat Kelly Osbourne, Stacey Kebler, iubita lui George Clooney, Olivia Palermo si actrita din Modern Family Sarah Hyland.
Foto: Getty Images
In aceeasi zi, Tyra Banks a mai stralucit intr-o tinuta sexy: in cadrul unui show tv a imbracat o rochie de paiete, neagra cu argintiu. Cracotasii spun totusi ca rochia este un pic cam scurta pentru picioarele destul de groase ale supermodelului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu