vineri, 21 septembrie 2012

Kate Middleton, insarcinata cu gemeni? Vezi ce dovezi aduce o revista americana


Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului cu fotografiile Ducesei topless, ca au inceput zvonuri in legatura cu o posibila sarcina. Asa se explica, spun jurnalistii tabloidelor, de ce Printul William a fost atat de furios din cauza pozelor cu sotia lui aproape goala.
Kate Middleton, insarcinata cu gemeni? Vezi ce dovezi aduce o revista americana
Jurnalistii revistei americane “Star” sustin nu doar ca Ducesa ar fi insarcinata, ci, mai mult, ca ar astepta gemeni. Printre dovezile pe care le aduce revista in sprijinul acestei afirmatii e faptul ca Ducesa a toastat in ultima vremenumai cu apa si ca o sursa din anturajul cuplului confirma sarcina ca sigura.
“Prietenii spun ca Kate e sigura ca s-a intamplat si, chiar daca si ea si William tin vestea secreta momentan, sunt innebuniti de fericire”, a declarat o sursa pentru revista “Star”.
“O femeie isi poate da seama intotdeauna atunci cand apar primele semne ale sarcinii si cei doi cred ca acesta este rezultatul unei nopti pasionale, petrecute chiar dupa ce s-au incheiat Jocurile Olimpice.”
In continuare, jurnalistii “Star” sustin ca Ducesa si William au retineri sa anunte oficial vestea, pana nu se asigura ca bebelusul e bine.
“Vor anunta vestea prin purtatorul de cuvant oficial al palatului, dar numai dupa ce ginecologul regal se va asigura ca Kate e sanatoasa.”, a mai spus sursa.
Stirea vine dupa luni de speculatii despre o posibila sarcina a Ducesei si dupa ce atat William, cat si Kate, au declarat recent ca sunt nerabdatori sa-si intemeieze o familie.
Tu ce parere ai? Crezi ca e posibil ca Kate sa fie insarcinata si sa nu fi spus nimanui despre asta? Sau e doar o modalitate inteligenta a Palatului Buckingham de a distrage atentia de la scandalul cu pozele topless?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu