luni, 24 septembrie 2012

Fashion Police: Heidi Klum aparitie sexy sau de prost gust la Premiile Emmy?


Pentru a distrage atentia de la proaspata relatie cu bodyguardul ei, Heidi Klum a ales sa poarte o tinuta extrem de transparenta, decoltata si decupata la Premiile Emmy. Daca a reusit sa marcheze o aparitie sexy sau una penibila, ne spuneti voi.
Fashion Police: Heidi Klum aparitie sexy sau de prost gust la Premiile Emmy?
Supermodelul german a aparut neinsotita la Premiile Emmy, lasandu-l pe iubitul ei, Martin Kristen, sa aiba grija de copiii ei.
Heidi, in varsta de 39 de ani, a ales sa poarte o rochie Alexandre Vauthier verde pal care a sucit capetele tuturor celor prezenti. Iar motivul nu este greu de banuit.
Diafana creatie a avut un decolteu adanc, un slit periculos de lung pe piciorul stang, precum si partea de jos transparenta. Intelegem ca, la o silueta ca a ei, frumoasa nemtoiaca are toate motivele sa-si etaleze picioarele si decolteul, dar sunt voci care spun ca a exagerat cu sliturile si transparentele si ca a marcat o aparitie de prost gust.
Heidi a participat la Premiile Emmy pentru ca emisiunea ei, “Project Runway” a fost nominalizat la categoria “cel mai bun reality show”.
Supermodelul n-a plecat acasa cu premiul (castigat de meisiunea “Amazing Race”), dar s-a distrat la petrecerea de dupa ceremonie si chiar s-a ametit putin de la sampanie.
Din fericire, Heidi a reusit sa-si tina echilibrul si nu a cazut de pe superbele ei sandale Charlotte Olympia, dar a parut usor dezorientata spre final.
Spune si tu: ce parere ai despre outfit-ul vedetei? A fost sau nu exagerat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu