vineri, 21 septembrie 2012

Era scheletica, dar a luat proportii ingrijoratoare. Vezi imaginile cu care Lady Gaga si-a socat fanii la ultimul ei concert


Cand a aparut in showbiz, Lady Gaga afisa o silueta de anorexica. In clipurile in care aparea in outfituri sumare, puteai sa ii numeri cu usurinta coastele. Acum Gaga a cazut in cealalta extrema: si-a ingrijorat fanii cu noile sale dimensiuni!
Era scheletica, dar a luat proportii ingrijoratoare. Vezi imaginile cu care Lady Gaga si-a socat fanii la ultimul ei concert
Lady Gaga a intrat in cercul vedetelor voluptoase. Dar spre deosebire de Kim Kardashian sauJennifer Lopez, noile dimensiuni nu par sa o avantajeze prea tare pe Lady Gaga.
Foto: Lady Gaga la concertul din Amsterdam, 2012, SPLASH news

De cand a concertat la Bucuresti, Gaga pare sa fi luat cel putin 5 kilograme in plus: are coapsele mult mai mari, iar in zona abdominala a depus grasime in cantitati considerabile.
Foto: Lady Gaga, 2011
"Provin dintr-o familie italiana - deci ce pot sa spun mai mult? Imi place sa gatesc. Sunt innebunita dupa mancarea italiana. Fac niste chiftele grozave, paste si multe alte feluri", se lauda mai demult Lady Gaga. Se pare ca toate aceste bunatati s-au pus amprenta pe silueta ei.
Foto: Lady Gaga, 2012, SPLASH NEWS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu