vineri, 21 septembrie 2012

Scandal intre William si Harry. Motivul incredibil care i-ar putea dezbina pe Printii Marii Britanii


Casa Regala Britanica o tine din scandal in scandal. Acesta ar fi deci cel mai putin indicat moment ca membrii sa se certe intre ei. Cu toate acestea, potrivit CDL, Harry si William sunt la cutite.
Scandal intre William si Harry. Motivul incredibil care i-ar putea dezbina pe Printii Marii Britanii
In ultimele zile, pozele topless ale Ducesei de Cambridge au impanzit atat internetul, cat si tabloidele. Desi ziarele din Marea Britanie nu au voie s le publice, Printul Harry a intrat cumva in posesia lor, lucru care l-a infuriat la culme pe William.
Furios ca poze cu sotia lui dezbracata au ajuns in mainile fratelui sau mai mic, William i-ar fi facut un scandal monstru mezinului familiei.
Stiind ca Harry si Kate au o relatie extrem de apropiata si ca se transforma adesea unul in confidentul celuilalt, lui William i-a displacut faptul ca imagini intime cu Ducesa a ajuns la fratele mai mic si i-ar fi reprosat acestuia ca nu o respecta pe sotia lui.
Speram ca relatia dintre cei doi se va imbunatati si ca nu vor lasa ca aceste mici conflicte sa distruga armonia din Familia Regala. Crezi ca se vor impaca cei doi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu