joi, 13 septembrie 2012

De la aparitii stylish si glam, la un look imbatranit si demodat. Katherine Heigl a dezamagit la o gala caritabila


Desi abia acum cateva zile o laudam pentru outfitul ei casual chic, ultima aparitie a starului din “Grey’s Anatomy” ne-a dezamagit complet.
De la aparitii stylish si glam, la un look imbatranit si demodat. Katherine Heigl a dezamagit la o gala caritabila
Protv Ad
Imbracata intr-o rochie neagra lucioasa, cu incretituri, si purtand un colier din perle false supradimensionat, dresuri negre cu buline si sandale argintii, Katherine Heigl parea mai degraba gata sa intre in rolul de nasa mare la o nunta din Sangeorz-Bai, decat sa participe la un eveniment monden in Washington D.C.
Nici la capitolul coafura sau machiaj vedeta nu a facut alegeri mai inspirate, optand pentru un coc cu parul tapat in fata si un ruj roz.
Actrita a ales acest outfit pentru a participa la Gala Institutului de Adoptii American, unde impreuna cu sotul ei, muzicianul Josh Kelley, a fost oaspete de onoare datorita dedicarii ei vizavi de cauza adoptiilor.

 
Katherine si Josh sunt parintii a doua fiice adoptive, Naleigh, adoptata din Corea de Sud in 2009, la 10 luni si Adelaide Marie, adoptata din Louisiana in aprilie anul acesta, imediat dupa nastere.
Desi aplaudam din toata inima atitudinea starului vizavi de adoptie, nu putem fi de acord cu alegerea ei vestimentara demodata.
Voi ce parere aveti de look-ul ei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu