duminică, 23 septembrie 2012

Umilinta totala! Ce accepta Kim sa ii faca iubitul ei, cantaretul Kanye West


Sora ei, Khloe, spunea despre Kim ca atunci cand se indragosteste, isi pierde in totalitate mintile. Se pare ca afirmatia ei nu este tocmai deplasata, avand in vedere lucrurile pe care le accepta voluptoasa Kardashian din partea rapperului Kanye West.
Umilinta totala! Ce accepta Kim sa ii faca iubitul ei, cantaretul Kanye West
Protv Ad
Dupa ce i-a aruncat toti pantofii si a pus-o la cura de slabire, Kanye loveste din nou si, de data aceasta, umilinta la care a supus-o este mult mai mare.
In urma cu doar cateva zile, celebrul cantaret a postat un mesaj indecent pe Facebook legat de iubita lui: "Tocmai i-am tras-o lui Kim", a scris el spre incantarea folower-ilor, care nu au intarziat sa il laude.
Desigur, mesajul a stat postat pe contul de socializare doar cateva minute, interval in care Kim i-a cerut partenerului ei sa nu mai faca astfel de afirmatii rusinoase.
Se pare ca West este mai dornic de atentie decat vedeta de reality-show, el considerand-o pe aceasta doar un trofeu cu care trebuie sa se laude de fiecare data cand are ocazia. Mandru nevoie mare de Kim, el a compus chiar si o melodie in care o lauda pe voluptoasa Kardashian, povestind de asmenea despre performantele ei sexuale.
Ce crezi? A exagerat sau nu Kanye de data aceasta cu postarea de pe Twitter?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu