sâmbătă, 22 septembrie 2012

Iluzia optica perfecta. Uite pantalonii care o scapa instantaneu pe Kim Kardashian de kilogramele in plus


A facut o calatorie de afaceri in Australia pentru a-si promova programul de slabit, insa a renuntat la rapid la exercitii si dieta, apeland la un clasic truc vestimentar pentru a parea mai slaba.
Iluzia optica perfecta. Uite pantalonii care o scapa instantaneu pe Kim Kardashian de kilogramele in plus
Surprinsa de paparazzi pe aeroportul din Melbourne, Kim Kardashian, cea mai celebra sora a mediatizatului clan, a vrut sa para mai supla decat este si a optat pentru o pereche de pantaloni negri cu doua dungi mari albe pe centru. Astfel, ea a slabit instantaneu cateva kilograme, fara sa depuna nici cel mai mic efort.
Purtand un coc lejer, ochelari de soare supradimensionali si un maiou care sa ii scoata in evidenta bustul generos, Kim K s-a plimbat putin prin aeroport inainte de a se imbarca in avion si a se intoarce in Statele Unite ale Americii.
Curioasa, ea a rasfoit revistele mondene din Australia pentru a se pune, probabil, la curent cu ce au scris jurnalistii despre scurta ei vizita.
Kim Kardashian a fost intr-o calatorie de afaceri in Melbourne, ea vrand sa isi promoveze programul de slabit QuickTrim. Bineinteles, nu a ratat ocazia de a se si distra, ea aparand la cateva petreceri mondene si luand cina cu celebra Spice Girl, Melanie B.
Ce zici despre aparitia lui Kim? Si-au atins scopul pantalonii cu iluzie optica? Au facut-o sa para mai slaba?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu