duminică, 23 septembrie 2012

Miley Cyrus face dezvaluiri jenante despre intimitatea ei. Afla cum isi face de ras logodnicul


In timp ce majoritatea vedetelor incearca sa isi tina viata personala cat mai ascunsa de urechile indiscrete ale jurnalistilor, Miley Cyrus nu se sfiieste sa le ofere ea insasi detalii intime picante.
Miley Cyrus face dezvaluiri jenante despre intimitatea ei. Afla cum isi face de ras logodnicul
Protv Ad
Extrem de indiscreta si dornica de atentie, cantareata in varsa de 19 ani povesteste oricui ii iese in cale despre performantele sexuale ale logodnicului ei, fara sa se gandeasca la faptul ii poate strica imaginea acestuia, mai ales intr-o perioada in care cariera lui a intrat pe o panta de ascensiune.
Potrivit The National Enquierer, in numarul lunii octombrie al publicatiei, Miley va face niste dezvaluiri super picante despre viata ei sexuala cu frumosul actor Liam Hemsworth.
Editorul care a supravegheat-o pe fosta vedeta Disney sustine ca sa o asculti pe Cyrus povestind despre viata ei intima este cu mult mai amuzant si mai interesant decat sa citesti celebra carte erotica "Cele 50 de vicii ale domnului Grey".
Asezat la o masa apropiata de a actritei, acesta povesteste pe larg cum adolescenta ii facea confesiuni unei prietena la un restaurant de sushi numit Stuid City’s Kiwami.
"Nu ne dam inapoi de la nimic. Avem parte de sex nebun. Liam imi indeplineste toate fanteziile, iar eu le indeplinesc pe ale lui", sustine editorul ca a auzit-o spunand pe Miley.
Acesta a adaugat chiar ca Cyrus si Hemsworth intretin relatii intime in cele mai ciudate locuri si ca s-a tarnsformat aproape intr-un competitie viata lor sexuala: cine gaseste cel mai ciudat loc, primeste un premiu.
Ce parere ai despre Miley cea indiscreta si dezvaluirile ei picante? Crezi ca ar trebui sa fie mai rezervata sau consideri ca e dreptul ei sa povesteasca ce face in intimitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu