sâmbătă, 22 septembrie 2012

Este considerata cea mai sexy membra a familiei Middleton. Afla cine le surclaseaza pe Kate si Pippa


Fara indoiala familia Middleton este una dintre cele mai mediatizate din Anglia. Fiind inruditi Casei Regale Britanice, apropiatii lui Kate se afla mereu fara voia lor in lumina reflectoarelor, iar criticile la adresa lor nu inceteaza niciodata.
Este considerata cea mai sexy membra a familiei Middleton. Afla cine le surclaseaza pe Kate si Pippa
Dupa ce a afirmat cu toata convingerea ca Pippa arata rau si ca este ratusca cea urata a familiei Middleton, celebrul designer Karl Lagerfeld iese inca o data la rampa si face noi afirmatii despre rudele Ducesei.
De data aceasta, intr-un interviu acordat exclusiv revistei Grazia, designerul spune ca cea maisexy membra a familiei este Carole Middleton, mama lui Kate si Pippa. Dupa ce a afirmat ca sotia Printului William este adorabila si ca se bucura de o frumusete clasica, nemuritoare, creatorul ii aduce de aceasta data complimente mamei ei.
La 79 de ani, Lagerfeld isi declara profunda admiratie pentru Carole, mama a trei copii trecuta de prima tinerete, care se mentine foarte bine pentru varsta ei: 57 de ani.
"Cred ca este extrem de sexy, mai provocatoare chiar decat fetele ei. Pur si simplu are acel ceva care iti atrage atentia si pare mereu plina de viata. Pentru o femeie trecuta de 50 de ani este pur si simplu incredibila", a spus designerul.
In incercarea de a-i intra in gratii mamei Middleton, acesta a incercat chiar sa corecteze gafa pe care a facut-o in urma cu ceva timp, atunci cand a spus ca Pippa e urata.
"Nu am vrut sa o jignesc. Incercam doar sa spun ca machiajul nu o avantajeaza. Are o fata rotunda si ochii mari. Ar trebui sa se aranjeze diferit", a adaugat Lagerfeld.
Ar trebui sa il anunte cineva ca doamna Carole este o femeie maritata si ca genul acesta de comentarii nu sunt deloc potrivite. Voi ce parere aveti despre afirmatiile creatorului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu