vineri, 28 septembrie 2012

Motivul pentru care Demi Moore si Ashton Kutcher n-au divortat inca. Fanii vor fi socati de aceasta veste


Cei doi actori s-au despartit in noiembrie anul trecut, dupa ce s-a aflat ca Ashton a inselat-o pe Demi cu o blonda de 22 de ani, chiar de aniversarea casniciei lor. A trecut aproape un an de atunci, dar nici unul dintre cei doi n-a depus inca actele de divort, iar motivul este unul incredibil…
Motivul pentru care Demi Moore si Ashton Kutcher n-au divortat inca. Fanii vor fi socati de aceasta veste
Se pare ca Demi si Ashton nu au fost casatoriti niciodata, cel putin legal.
Surse din anturajul celor doua vedete au spus site-ului Radaronline ca nunta Kabbalah a fostului cuplu a fost o “ceremonie simbolica, si nu o casatorie legala”.
Cei doi au spus “Da!” in septembrie 2005, in cadrul unei ceremonii la care au participat 150 de invitati, inclusiv fostul sot al lui Demi, Bruce Willis.
Dupa ce cuplul s-a despartit anul trecut, in urma acuzatiilor de infidelitate a lui Ashton, Demi a emis o declaratie oficiala prin care a anuntat ca a pus capat casatoriei “cu mare tristete si o inima grea.”
Batand un apropos la infidelitatea sotului ei, Demi a continuat: “Ca femei, ca mama si ca sotie, sunt anumite valori si juraminte pe care le consider sacre si in spiritual lor am ales sa merg mai departe in viata.”
La scurt timp dupa acest anunt, Ashton a postat propriul lui mesaj pe Twitter: “Voi pretui mereu timpul petrecut cu Demi. Casnicia este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume si din pacate uneori esueaza. Dragoste si Lumina, AK.”
Desi a trecut aproape un an de atunci, timp in care Ashton a inceput o noua relatie cu actrita Mila Kunis, inca n-a aparut nici urma de dosar de divort si niciunul dintre cei doi nu s-a prezentat in vreo sala de judecata. Ceea ce nu face decat sa confirme zvonurile cum ca cei doi n-ar fi fost legal sot si sotie.
Demi, care a mai fost casatorita timp de 13 ani cu Bruce Willis, a inceput sa se vada cu Ashton in 2003 si s-a casatorit cu el 2 ani mai tarziu.
Spune si tu: crezi ca e posibil ca cei doi sa nu fi fost casatoriti din punct de vedere legal? Sau crezi ca n-au depus inca actele de divort pentru ca nu sunt pregatiti sa faca acest pas?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu