duminică, 30 septembrie 2012

Miley Cyrus, la un pas sa fie parasita de iubit. Afla motivul incredibil pentru care Liam vrea sa-i dea papucii


Sunt frumosi, celebri si bogati, dar nici macar paradisul lor nu este scutit de probleme de cuplu.

 
Miley Cyrus, la un pas sa fie parasita de iubit. Afla motivul incredibil pentru care Liam vrea sa-i dea papucii
Liam Hemsworth vrea sa puna capat relatiei sale cu Miley Cyrus. Actorul este furios pe iubita lui, dupa ce aceasta a facut mai multe postari pe Twitter unde vorbeste mai mult sau mai putin voalat despre relatia lor.

Liam a rugat-o pe Miley sa inceteze sa-si mai exprime toate emotiile pe Twitter, dupa ce vedeta Disney scrisese, dupa o cearta :"De ce ma torturez singura. Te iubesc. Trebuie sa-mi revin".
Mai mult, Miley nu s-a sfiit sa-si scrie pe internet si nemultumirile in legatura cu relatia lor. Cu putin timp in urma, ea scria:"Ati simtit vreodata ca vreti ceva mai mult? Nu sunt sigura ce...poate pasiune?".

Un apropiat al lui Liam a declarat pentru revista Star ca actorul a fost furios initial:"Tweet-ul lui Miley a fost o insulta pentru Liam. Ea a incercat sa faca sa para ca si cand nu ar fi avut nicio legatura cu el, dar el a fost afectat".

"Ea incearca mereu sa-i atraga atentia, dar tot ce reuseste este sa-l indeparteze si mai mult de ea".

Miley nu este la primele iesiri dramatice de acest fel, asa ca Liam i-ar fi cerut sa-si stearga pagina de Twitter, care a devenit motiv de cearta intre ei:"Lui Liam i se pare ca ea se poarta ca o scolarita imatura si vrea sa nu mai intre deloc pe Twitter", a mai spus prietenul actorului.

Miley si-a mai sters o data contul de pe reteaua de socializare, in 2009. La momentul respectiv, vedeta scria:"Ca sa stiti, Liam nu are cont de Twitter, dar vrea ca eu sa-l sterg pe al meu din motive intemeiate".

Un comentariu: