miercuri, 26 septembrie 2012

Paris Jackson are din nou motive sa zambeasca: este indragostita. Vezi cum arata prietenul adolescentei


Dupa ce s-a confruntat cu moartea tatalui ei la doar 11 ani si a trecut recent printr-o serie de conflicte dramatice cu familia, Paris are din nou motive sa zambeasca. Se pare ca tanara este indragostita.
Paris Jackson are din nou motive sa zambeasca: este indragostita. Vezi cum arata prietenul adolescentei

Paparazzi au surprins adolescenta, in varsta de 14 ani, la un mall din California, duminica, in compania unui grup de prietene. Din grup a facut parte si un adolescent care se pare ca a facut-o sa zambeasca constant.
Paris si prietenul ei s-au privit cu afectiune, auras si au stat mereu unul langa celalalt, dar nu s-au tinut de mana si nici nu s-au sarutat, probabil constienti de prezenta paparazzilor.
Adolescenta a fost imbracata casual, intr-o pereche de pantaloni scurti de blugi, un tricou gri, o camasa in carouri si o pereche de ghete Dr Martens.
Recent, fiica lui Michael Jackson a vorbit despre cum incearca sa-si stabileasca o identitate proprie.
“Imi iubesc tatal si sunt mandra sa fiu fiica lui. Dar nu cred ca titlul de “fiica lui M.J.” mi se potriveste. Multi oameni cred ca el e motivul penbtru care devin cunoscuta, dar vreau sa le arat ca am talent si ca pot avea succes daca incerc. Vreau sa fiu recunoscuta pentru mine.”, a declarat ea intr-un interviu pentru revista americana “Glamour”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu