vineri, 21 septembrie 2012

Cum te impaci cu sotia dupa ce te vede sarutandu-te cu alta femeie? Vezi ce a facut Alec Baldwin


Sa flirteze si sa-si sarute partenerele de platou face parte din munca de zi cu zi pentru un actor. Situatia devine insa de-a dreptul delicata atunci cand sotia te viziteaza pe platoul de filmare si te surprinde in momente de tandrete cu alta femeie...
Cum te impaci cu sotia dupa ce te vede sarutandu-te cu alta femeie? Vezi ce a facut Alec Baldwin
Alec Baldwin a fost surprins de paparazzi miercuri pe platoul celei mai recente pelicule ale lui Woody Allen.
Imbracat intr-un elegant costum bleumarin, actorul a filmat o scena romantica alaturi de partenera sa de platou, o frumoasa satena intr-o rochie galbena.
Situatia a fost insa una delicata, deoarece sotia actorului, Hilaria Thomas, a fost si ea prezenta pe platou, unde a venit sa-si urmareasca sotul la munca.
In varsta de 28 de ani, cu 26 de ani mai tanara decat Alec, Hilaria i-a devenit sotie abia in luna iunie a acestui an, asa ca probabil, inca se impaca cu ideea ca trebuie sa-l imparta si cu alte femei, totul de dragul artei, bineinteles.
Pentru a se revansa pentru intelegerea de care a dat dovada tanara lui sotie, Alec a scos-o pe ea si pe catelusul lor la plimbare in oras.


Actorul si-a sarutat de mai multe ori sotia, asigurand-o, astfel ca, indiferent de ce se intampla pe platoul de filmare, in afara lui, ea e singura lui partenera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu