duminică, 30 septembrie 2012

Jennifer Lopez s-a plimbat cu iubitul ei intr-un oras din Polonia. Vezi de ce nimeni n-a intors capul dupa ea


Vedeta a sustinut un concert in orasul polonez Gdansk joi si a iesit de dimineata la o plimbare cu iubitul ei, Casper Smart. Desi, in mod normal, cantareata are nevoie de o armata de bodyguarzi pentru a-si tine fanii la distanta, de data aceasta vestimentatia a ajutat-o sa se plimbe incognito.
Jennifer Lopez s-a plimbat cu iubitul ei intr-un oras din Polonia. Vezi de ce nimeni n-a intors capul dupa ea
Imbracata cu o pereche de colanti negri, pana la genunchi, o bluza gri transparenta, sub care se vedea un maiou albastru si o pereche de adidasi albi, vedeta pop a trecut neobservata pe strazile orasului polonez.
Si, pentru ca deghizarea sa fie perfecta, Jennifer a profitat de temperaturile scazute din Gdansk si a purtat o caciulita tricotata gri, un fular albastru si o pereche de ochelari de soare.
Dupa ce s-au plimbat nestingheriti pe strazile poloneze, insotiti doar de un singur bodyguard, Jennifer si iubitul ei, Casper Smart, au facut putin jogging, ca incalzire inainte de repetitia generala pentru concert.
Concertul de pe 27 septembrie a fost prima aparitie a starului latino in Polonia si a marcat si deschiderea stadionului PGE Arena din Gdansk.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu