duminică, 23 septembrie 2012

Kelly Osbourne ii face reclama Mariei Lucia Hohan intr-o revista americana purtand nu doar 1, ci 3 rochii create de designerul roman


Nu stim cine se ocupa de PR-ul Mariei Lucia Hohan, dar vrem sa-i transmitem pe aceasta cale ca face o treaba excelenta. Dupa ce au fost purtate de o serie de nume grele de la Hollywood, atat pe covorul rosu, cat si la diverse petreceri, rochiile Mariei Lucia Hohan au ajuns sa fie purtate de Kelly Osbourne chiar pe coperta unei reviste.
Kelly Osbourne ii face reclama Mariei Lucia Hohan intr-o revista americana purtand nu doar 1, ci 3 rochii create de designerul roman
"O Kelly Osbourne mult mai feminina a sosit", scrie pe coperta revistei "Maniac", o publicatie americana dedicata artei, culturii si modei.
Si, intr-adevar, imbracata intr-o rochie de dantela neagra si purtandu-si pletele mov intr-o cascada usoara pe umeri, Kelly pare foarte departe de imaginea rebela cu care s-a lansat.
Nu mica ne-a fost mirarea, insa, sa descoperim ca pentru numarul dedicat femeilor puternice, editorii de moda ai revistei au ales sa o imbrace pe Kelly in 3 tinute care poarta semnatura Mariei Lucia Hohan.
Este vorba despre rochia din dantela neagra de pe coperta, care a fost accesorizata cu o curea vintage si o pereche de manusi Maison Martin Margiela (foto coperta si stanga, jos).
Kelly a mai purtat, de asemenea, si rochia MLH crem de mai jos, pe care si-a accesorizat-o cu o curea vintage si un catel extrem de simpatic. :)
O alta rochie MLH purtata de Kelly a fost rochia maxi bej de mai jos, al carei material vaporos a dat nastere unui cadru foarte reusit.
Felicitarile noastre Mariei Lucia Hohan pentru realizare si stilistilor "Maniac" pentru inspiratie. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu