miercuri, 12 septembrie 2012

Ducesa de Cambridge sparge monotonia deux-piece-urilor si face o alegere vestimentara curajoasa pentru turneul din Singapore


Desi catalogata ca “fashionista”, Kate Middleton obisnuieste sa poarte tinute cat se poate de conservatoare, de cele mai multe ori monocrome sau pastel. Nu si de data aceasta.
Ducesa de Cambridge sparge monotonia deux-piece-urilor si face o alegere vestimentara curajoasa pentru turneul din Singapore
Protv Ad
Ducele si Ducesa de Cambridge sunt in prezent intr-un turneu regal in Singapore, unde au ajuns de luni.
Kate, de obicei adepta deux-piece-urilor pentru ocazii oficiale, a surprins placut pe toata lumea atunci cand a optat pentru o rochie Prabal Gurung, cu un imprimeu psihedelic, pentru o cina de stat.
Ducesa si-a accesorizat rochia, care face parte din colectia de primavara 2012 a designerului, cu obisnuitii pantofi negri si un plic in aceeasi culoare.
Pentru Kate, care se mandreste cu faptul ca isi cumpara haine de la outlet-uri si in perioada reducerilor, rochia de 1.950 de dolari este o alegre cam piperata.
Cu toate acestea, avand in vedere ca Gurung, care locuieste acum in SUA, s-a nascut in Singapore si a crescut in Nepal, credem ca rochia a fost o optiune potrivita pentru turul asiatic, cu atat mai mult cu cat in cazul turneului canadian, Ducesa a purtat creatiile mai multor designeri locali.
Spune si tu: ce parere ai despre aparitia Ducesei? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu