vineri, 28 septembrie 2012

Kate Middleton a fost victima unei gafe vestimentare. Vezi de ce rochia pe care a purtat-o a dat nastere unui scandal


Dupa cum bine stiti, Ducesa de Cambridge si sotul ei, Printul William, sunt zilele acestea intr-un turneu asiatic. Desi garderoba celor doi este meticulos planificata pentru fiecare iesire, exista scapari si acestea se pot transforma in adevarate scandaluri, cum s-a intamplat saptamana aceasta, in Insulele Solomon.
Kate Middleton a fost victima unei gafe vestimentare. Vezi de ce rochia pe care a purtat-o a dat nastere unui scandal
Inainte de vizita cuplului regal in Insulele Solomon, Clarence House (nume purtat de biroul oficial care ii reprezinta pe William si Kate) si oficialii Insulei au stabilit de comun acord ca Ducesa va purta o rochie traditionala, facuta special de croitori locali, in timp ce Ducele va purta o camasa traditionala.

Potrivit site-ului mariclaire.uk.com, insa, o membra a comitetului de intampinare al Familiei Regale, Kethie Sunders, a intrat in camera celor doi cu putin inainte de sosirea lor, pentru a adauga, din exces de zel, alte cateva cadouri, inclusiv o camasa albastra si o rochie roz, care proveneau din Insulele Cook, situate in Pacific, la aproximativ 4.800 de kilometri de Insulele Solomon.

Crezand ca acelea sunt hainele pe care trebuie sa le poarte la cina oficiala, Kate si William le-au imbracat si au iesit sa-si salute gazdele.

A rezultat un moment penibil, in care nimeni n-a indraznit sa le spuna ca nu sunt imbracati cu hainele potrivite, iar cei doi au zambit multumiti, fiind convinsi ca prin vestimentatia aleasa isi incanta gazdele.


“Suntem foarte frustrate ca aceasta situatie a avut loc si consideram ca numai Kethie este de vina. A fost complet nepotrivit ca ea sa intre in camera Altetelor Lor Regale, pe care a umplut-o cu diverse obiecte”, creand confuzie.”, au spus intr-un comunicat oficialii din Insulele Solomon.

Desi intelegem de ce localnicii sunt frustrati, Ducesa a aratat destul de simpatic in rochia ei roz fara bretele, nu credeti?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu